Kurz svatební koordinátorky 2023 - 2024

Máte rádi organizaci? Chcete pracovat na svatbách? Přejete si vylepšit své vzdělání a zkušenosti? Rádi byste rozšířili své služby? Přejete si dostat za dobrou práci dobře zaplaceno? Právě pro Vás jsme připravili nabitý dvoudenní kurz svatební organizace a koordinace, který vám přinese praktické informace a cenné zkušenosti z oblasti svateb!

Statek Blažejovice nádvoří 2021 Kurz pro svatební koordinátorky

Kromě srozumitelných přednášek a poutavého vyprávění na Vás čeká také workshop, all inclusive nápoje a rozmazlování v podobě domácí kuchyně. Navíc se kurzy konají v čistém prostředí vyhlášeného svatebního místa Statek Blažejovice, které je vždy beznadějně vyprodané.

  • Srozumitelné přednášky
  • Cenné diskuze
  • Domácí kuchyně
  • Příjemný personál
  • Kvalitní prezentační technika
  • Skvělé reference
  • All inclusive nápoje
  • Luxusní osvědčení - certifikát

Přednáší Jakub Rožeň (*1982) - 22 let zkušeností s organizováním společenských akcí, realizoval cca 3.000 eventů a 1.400 svateb. Provozovatel Statku Blažejovice, jednatel event společnosti, autor článků, moderátor, produkční a svatební konzultant.

Statek Blažejovice - Kurz pro svatební koordinátorky 2023

Připravujeme - nejbližší termíny:

16. - 17.3.2024 Kurz I. (Vyprodáno)
6. - 7.4.2024 Kurz I. (Poslední 2 místa)
27. - 28.4.2024 Kurz I. (Poslední 0 - 2 místa)
4. - 5.5.2024 Kurz I. (Vyprodáno)
28. - 29.9.2024 Kurz I. (Volná místa)

Novinka! Možnost platby na třetinky, tedy cca 3 x 1250 czk. Část kurzu navíc zdarma formou krátkých videí jako bonus plus malé pracovní listy.

NOVINKA! Nabízíme dárkové certifikáty na kurz! Neváhejte prosím, kurzy jsou vždy dopředu vyprodané! Rádi se Vám budeme věnovat, stačí napsat. DĚKUJEME.

Zaručujeme velmi omezenou kapacitu pouze 8 – 20 osob / termín (obvykle 15), která zajistí kvalitu a možnost individuálního přístupu ke každému účastníkovi. Jako jediní v ČR navíc nabízíme pečlivě sestavený dvoudenní kurz s ubytováním a all inclusive za neuvěřitelně lákavou cenu. Právě nyní jsme kurz zlevnili na 3.740 CZK za kompletní služby, aby byl svatební víkend dostupný opravdu pro všechny!.

Díky našemu víkendovému kurzu můžete hravě a bez obav vkročit do úžasného světa svateb! Využijte unikátní příležitost a zarezervujte si své místo právě teď.

Stáhněte si pdf dokument Časté otázky Poptávkový formulář

E

Shrnutí

Společná fotka

Nejnovější reference

Nebudu přehánět, když řeknu, že celý víkend byl naprosto úžasný! Nádherné místo uprostřed přírody, atmosféra jako když přijedete k babičce a ona Vás přivítá vaším nejoblíbenějším borůvkovým koláčem. Okamžitě Vás obklopí ten příjemný vnitřní klid. Hned poté Vás napadne, že na takovémto místě prostě chcete mít svatbu 🙂. A to byl jen první dojem...samotný kurz byl nesmírně obohacující a doporučila bych ho všem slečnám, které touží být součástí svatebního světa 🙂. Na první pohled na mne náš lektor Jakub Rožeň zapůsobil jako skutečný profesionál, který opravdu ví, o čem mluví. Předal nám spoustu cenných informací, podělil se o své zkušenosti a vlastní postřehy, ale také se upřímně staral o to, abychom se u nich na statku cítili jako v bavlnce. Neskutečné!

Blažejovice si svůj název zaslouží právem, tam jsem se opravdu cítila blaženě 🙂. Domů jsem přijela odpočatá, nabitá novou energií a nápady a navíc s certifikátem, že je ze mne opravdová svatební koordinátorka 🙂.

Kubo, děkuji za vše a těším se na další setkání 🙂
Ivanka (zkráceno)

Další reference

Nádvoří statku - večerní atmosféra

Ceník platný pro objednávky do 12.4.2024:

    
Oficiální cenaNyní velká sleva
Kurz I.
8.700 CZK3.740 CZK
Kurz II.
5490 CZK
3490 CZK*

Možnost platby na třetinky. *Na prvním kurzu získáte slevu na Kurz II ve výši 2000 czk, tj. cena Kurz II. po slevě 3490 czk.

Pošlete mi více informací na email: , telefon

Kde se kurz koná?

Uprostřed České republiky, poblíž dálnice mezi Prahou a Brnem, na vyhlášeném svatebním Statku Blažejovice. Perfektní dostupnost ze všech koutů ČR, autem, autobusem i spolujízdou, kterou vždy domlouváme. Více na www.blazejovice.cz

Kdo k nám na kurz jezdí?

Obvykle k nám jezdí kolegyně a kolegové ve věku 18 - 55 let, z Čech, Moravy a pravidelně také ze Slovenska. Většinou si bez zkušeností přejí vkročit do světa organizace svateb, případně už některou službu nabízí (dort, květiny, líčení apod.) a chtějí své služby rozšířit. Často si také přejí vylepšit vlastní svatbu, pomoci kamarádkám s organizací apod. Stejně tak k nám jezdí odborníci či majitelé svatebních míst, které zajímá jiný úhel pohledu. Jedná se tedy o pestrou paletu zkušeností, názorů a krajů, která je nejen pro diskuze velmi cenná.

Hospůdka na Statku Blažejovice

Statek Blažejovice - Kurz pro svatební koordinátorky 2023

Fakturační údaje

Entertainment service s.r.o.
Betlémské náměstí 251/2
Praha 1 - Staré město, 110 00
IČ: 282 14 803

Jakub Rožeň, jednatel

es@es4u.cz

Poptávkový formulář

E-mail:
Telefon:
Termín kurzu:

Údaje nejsou předávány třetím stranám. Více informací